Investerade 100-tals miljoner – tog hem PostNords pris

Komplett har fått ett logistikpris av PostNord.

Häromveckan kunde vi berätta att e-handelsföretaget Komplett Group hade ingått ett avtal värt “hundratals miljoner” med PostNord i Norge. Avtalet innebar att de två företagen skulle jobba ihop i ett antal år framöver.

Och att PostNord uppskattar sin kollega på e-handelsområdet råder det inga tvivel om. Nu har nämligen logistikföretagets norska avdelning utsett Komplett till vinnare av utmärkelsen “Logistikkprisen 2017”.

Annons

"Samarbetet har utvecklats"

Enligt ett pressmeddelande syftar priset till att uppmärksamma kunder till PostNord som till exempel har “samarbetat om förbättringar som ger ökad konkurrenskraft”. Om, och i så fall hur, de hundratals miljonerna bidragit till ett gott samarbete framgår inte av pressmeddelandet. Det kan dock konstateras att Komplett verkar ha överträffat juryns förväntningar.

- Komplett har varit med oss i åratal och samarbetet har utvecklats från ett leverantör- och transportörsamarbete till ett strategiskt partnerskap. Komplett är den kunden som utmanar oss mest i att testa nya lösningar och att gå i bräschen för utveckling av nya branschstandard i Norden, kommenterar Robin Olsen, VD för PostNord i Norge.

Kompletts konkurrenter i PostNords tävling var de i Sverige jämförelsevis okända företagen Stian Sport och Bertel O. Steen.

I Sverige gick årets logistikpris från PostNord till Apotea som tävlade mot bland andra Elgiganten. 

Annons