Personliga E-shoppare ska slå prisjämförelsesajter

Allt fler shoppar på nätet. Det är här de bästa priserna finns och man slipper gå runt i affärer. Men att näthandla kan vara stressigt det också. Det är här Buyhandpicked.com kommer in i bilden. Med sina personliga shoppare letar de rätt på det du är ute efter, och till det bästa priset.

Att shoppa på nätet kan vara lätt som en plätt om man vet precis vad man vill ha, och vart man kan köpa det. Om man däremot har svårt att precisera vad man vill ha, är på jakt efter det bästa priset och ska leta runt i en massa olika nätbutiker, kan det bli både tråkigt och stressande.

Det här vill Buyhandpicked råda bot på, och deras personliga shoppare ser till att hitta det du är på jakt efter. På sajten skriver man in vad man vill köpa och sedan sköter de personliga shopparna resten.

Annons

De ser också till så att du får det bästa priset. Det gäller allt, från bärbara datorer och kameror till våffeljärn och trädgårdsslangar.

– Det är snabbt, enkelt och kommer att spara dig massor av tid som du kan spendera på ett mer givande sätt. Och du kommer att spara pengar eftersom din personliga shoppare kommer att jämföra priser för att hitta de mest prisvärda produkterna, säger Ben Cole, medgrundare och vd för Buyhandpicked.

Är helt gratis

Tjänsten lanserades i måndags i Storbritannien och hade efter några timmar ett 40-tal personliga shoppare anslutna, ett antal man räknar kommer att växa i raskt takt. Vem som helst med kunskaper om att shoppa på nätet kan nämligen ansluta sig. Åtminstone så länge de bor i Storbritannien, USA, Kanada eller Australien.

Tjänsten är helt gratis för användaren och den personliga shopparen får bara betalt om deras jobb leder till ett avslutat köp. De får nämligen en liten del av den provision som Buyhandpicked får av e-handlaren där produkten inhandlas.

I dagsläget har man bara avtal med ett 20-tal e-handlare, bland annat Amazon, John Lewis och Currys. Ett antal som man planerar att utöka med tiden och man är ganska säkra på att man gör ett bättre jobb än prisjämförelsesajter.

– Prisjämförelsesajter är mycket begränsade eftersom det är en dator som avgör vilka produkter som är rätt för dig. Och de omfattar endast vissa kategorier av varor och tjänster, och inte alla leverantörer. Buyhandpicked täcker alla områden och använder sig av verkliga människor som förstår precis vad du letar efter in i minsta detalj. En verkligt personlig service, och det är gratis, säger Ben Cole.

 

Annons

Källor: Press, TechCrunch

Annons