Rapunzel öppnar sin första salong utanför Sverige

Löshårsföretaget slår upp portarna till sin nya Concept Store med butik och salong i finska Helsingfors.

I maj kunde Ehandel.se berätta att e-handelsföretaget Rapunzel of Sweden skulle öppna en Concept Store med butik och salong i Helsingfors, Finland. Öppningen skulle ske någon gång i sommar och nu är det dags.

Idag har löshårsföretaget nämligen slagit upp dörrarna till sin nya butik i CityCenter-gallerian i centrala Helsingfors.

Annons

– Rapunzel har gjort en fantastisk resa hittills och det känns som att vi i och med denna etablering nått en milstolpe, alla har verkligen gjort ett fantastiskt jobb och det är så roligt att också få möjlighet att dela det med alla underbara kunder, säger grundaren Ida Backlund.

60 000 finska kunder

Rapunzel of Sweden säljer löshår på nätet till mer än 60 länder och etableringen i Finland är en del i företagets expansionsplaner för att etablera bolaget som ett internationellt varumärke och ledande aktör inom löshår.

Salongen är företagets första fysiska satsning utanför Sverige och att valet föll på just Finland är inte så konstigt då det är företagets näst största marknad med närmare 60 000 webbkunder.

– Den finska marknaden har under flera år varit en av våra viktigaste. Att nu komma ännu närmre dessa kunder och att få möjligheten att öppna upp vår första Concept Store utomlands känns både spännande och roligt, säger Sofia Bertills, VD på Rapunzel of Sweden.

Annons