Amazon lanserar gratis TV-program med inbyggd shop

Amazon fortsätter att rikta in sig på modebranschen - denna gång genom lanseringen av ett eget liveprogram om mode och skönhet.

Det har på senare tid diskuterats flitigt vad som händer med Amazons satsningar i modebranschen. Nyligen sade rykten att e-handelsjätten, som tidigare bland annt öppnat en egen fotostudio, är på väg att lansera ett eget märke. Nu kommer nästa satsning i riktning mot modevärlden när Amazon lanserar ett eget TV-program om mode.

Det nya modeprogrammet, som fått namnet “Style Code Live” kommer att sändas live och gratis på Amazon.com varje vardagskväll i avsnitt som är en halvtimme långa. Programmet ska innehålla mode- och skönhetstips, samt en livechat som enligt företaget ska låta tittarna interagera direkt med programmets värdar.

Annons
Annons

Big Brother-deltagare som programledare

Programmet ska även innehålla en så kallad produktkarusell som ska visa upp varor relaterade till Style Code Live som tittarna kan inhandla på Amazon.

- Vår kunder älskar mode och har efterfrågat en plats där de kan få information om nya trender och samtidigt få experttips. Vi skapade Style Code Live för dem och nu har vi precis kommit igång med programmet, säger Munira Rahemtulla, chef för Style Code Live.

Style Code Live ska ledas av Lyndsey Rodrigues som tidigare bland annat jobbat som programledare på MTV. Vid sin sida har hon Rachel Smith som har arbetat för Good Morning America och Frankie Grande som för några år sedan medverkade i den amerikanska versionen av Big Brother.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!