Best i nytt förvärv – etablerar sig i ”Sveriges logistikcentrum”

"På ett effektivt sätt binder samman våra storstäder".

E-handelsleverantören Best Transport meddelar att företaget “etablerat sig i Sveriges logistikcentrum”. Fraktbolaget köper nämligen June Express Distribution som håller till i Jönköping.

- Vi på Best Transport är glada och stolta över att vi nu förvärvar June Express distributionsavdelning. Det här innebär att vi på ett bra och effektivt sätt binder samman våra storstäder. Samtidigt säkerställer vi genom etableringen en hög kvalitet på våra hemleveranser i Jönköpingsregionen, säger Niklas Knight, vd för Best Transport, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

LÄS ÄVEN: Best Transport köper upp "en av de bästa i södra Sverige"

"Extra bra att Best Transport tar över"

Jönköpingsföretaget är i grunden en flyttfirma och nu gör sig bolaget av med den distributionsverksamhet som man tidigare bedrivit.

- Vi kommer under 2019 fokusera på vår flyttverksamhet, vilket innebär att vi nu avyttrar distributionsavdelningen. Vår avsikt är att längre fram i år också avyttra budverksamheten. För oss har det varit viktigt att säkerställa att avdelningens drift och inriktning bibehålls. Därför känns det extra bra att det är Best Transport som nu tar över distributionsverksamheten, säger Lars Lundahl, vd för June Express.

June Express sägs tillföra Best-koncernen stor kompetens och ökad kapacitet i form av chaufförer och fordon.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!