EM Möbler lanserar E-handel för sina butiker

Möbelkedjan EM öppnar nu sin sajt för handel. Tillsammans med byrån Capo och plattformen Litium ska man bjuda på en modern e-handel där du bland annat kan designa din egen soffa.

EM Möbler erbjuder nu sina kunder att handla på nätet. Man har smygöppnat sin webbutik som fortfarande sägs kunna innehålla en del buggar och småfix.

Den nya nätbutiken ska ha en "djup kontakt" till de fysiska butikerna. Något som innebär att du måste ange ditt postnummer och den närmaste butiken får därmed din order.

Annons
Annons

- I samband med att vi tog steget att satsa på e-handel valde vi att fortsätta arbeta med Capo som webbyrå eftersom de har precis den kompetens som vi efterfrågar, både kring vår specifika site och även Litium som plattform. På så sätt har vi tillsammans kunnat säkerställa att den nya e-handeln blev helt i enlighet med de mål vi tog med oss in i projektet, vilket lägger grunden till fortsatta satsningar hos oss på EM, säger Thommy Grape på EM Home Interior.

EM Möbler skall ha över 50 år i branschen och det är 35 fysiska butiker som ligger bakom den nya e-handeln. Leveransalternativen blir antingen till den lokala butiken eller hem till dörren.

Utöver livsviktiga funktioner som delbetalning och flera betalalternativ så ska man även kunna designa sin egen soffa. Detta sker dock genom ett tredjeparts 3D-verktyg som öppnas i ett nytt fönster.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!