Efter 1,5 år utan marknadschef – nu tar hon över

Har en betydande roll i företaget.

Möbel- och inredningsåterförsäljaren Svensson i Lammhult har efter ett och ett halvt år utan marknadschef nu rekryterat Bon-Hee Jones Svensson, som började officiellt i måndags.

- Vi har varit utan marknadschef i 1,5 år så vi har ett uppdämt behov som Bon-Hee kommer fylla och hon är varmt välkommen och efterlängtad. Bon-Hee har en gedigen erfarenhet inom sin profession och även inom andra branscher som jag tror vi kommer ha stor glädje av, säger VD Jörgen Bitzekis, ett pressmeddelande.

Annons
Annons

Vill "äga" hela kundresan

Bon-Hee har 20 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Senast kommer hon från byggbranschen och Inwido Sverige där hon jobbade som marknadschef i nästan tre år, men tidigare har hon bland annat varit på TV4, Komm och Dagens Industri.

Den nya marknadschefen kommer att ha en betydande roll i Svenssons i Lammhults ledningsgrupp, med mål om att utveckla Svenssons för tillväxt och en vinstgivande framtid.

- Så roligt att få vara en del av det starka teamet på Svenssons i Lammhult. Ska bli spännande att lära mig en helt ny bransch, mycket mer om detaljhandeln och få "äga" hela kundresan säger Bon-Hee Jones Svensson, ny marknadschef på Svensson i Lammhult.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!