Fyra och fem stjärnor till Amazons pilotavsnitt

I helgen släppte Amazon pilotavsnitten för sina 14 potentiella egna serier. Avsnitten skall finnas tillgängliga på Amazons strömmande videotjänst i USA och via Lovefilm i Storbritannien.

Nu gäller det för Amazons användare att kommentera och betygsätta pilotavsnitten som de vill ska göras till en hel säsong.

- Under det senaste året har Amazon Studios samarbetat med några av de bästa skådespelarna och författarna i Hollywood för att producera högkvalitativa serier. Nu har vi överlämnat fjärrkontrollen till våra kunder för att höra vad de tycker, säger Roy Price, chef för Amazon Studios, och fortsätter, på bara ett par dagar har pilotavsnitten fått tusentals insiktsfulla och ibland mycket roliga recensioner. Låt feedbacken flöda - och hjälp oss att avgöra vilka piloter som kommer att förvandlas till fullständiga serier.

Annons
Annons

Amazon har tidigare sagt att det kommer ligga någonstans mellan noll och sju avsnitt som förvandlas till hela serier. Nu meddelar nätjätten att mer än 80 procent av recensionerna har haft betyget 4 eller 5 stjärnor (av fem möjliga). Pilotavsnitten skall även ha stått för 8 av de 10 mest sedda avsnitten hos Amazon under helgen. Piloterna skall dock vara gratis för alla vad vi förstår vilket lär ha påverkat dessa siffror.

Vi gissar att dessa positiva betyg betyder att vi kommer att få se en hel del serier ifrån Amazon Studios framöver.

Detta nya sätt att lansera och testa serier har även öppnat upp ett nytt sätt att skapa serier. Just nu tar Amazon emot förslag på barnserier och komedier. Känner du att du vill skapa en TV-serie kan du skicka in ditt förslag här hos Amazon Studios.

 

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!