Han blir Matsmarts nya logistikchef

"Vill bidra till Matsmarts vision om en värld utan matsvinn."

E-handlaren Matsmart har fått en ny logistikchef, med 15 års erfarenhet från möbeljätten IKEA. Den som fått “uppdraget att överträffa kundernas förväntningar, från beställning till leverans” är Conrad Edgren. Han har närmast varit stationerad hos IKEA Rotterdam, som vice varuhuschef, och innan dess i Australien och Malaysia. Den internationella erfarenheten ska vara något som Matsmart värderar.

- Conrad Edgren får en nyckelroll för att hjälpa oss att växa på både befintliga och nya marknader. Han kommer att bidra till strategier och planer i länder där vi ännu inte etablerat oss, och även utveckla vårt befintliga lager i Katrineholm, säger Matsmarts vd Karl Andersson i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

"Vara med på en ny tillväxtresa"

Conrad Edgren tillträder den 1 juli i år och ska då fixa effektivare logistiklösningar, förkorta ledtiderna och ytterligare förbättra kundkommunikationen hos Matsmart. Själv säger han sig även vara intresserad av Matsmarts övergripande mål.

- Jag vill bidra till Matsmarts vision om en värld utan matsvinn. Jag valde Matsmart för den tydliga visionen, de passionerade medarbetarna och möjligheten att vara med på en ny tillväxtresa, säger Conrad Edgren.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!