Köp fisk direkt från nätet

Vi fortsätter fiska upp specialiserade och nischade butiker. Nästa att fastna i vårt nät är värmländska fiskeboden Lillängshamnens Fiskrökeri, som med sin e-handel gör det möjligt att med några knapptryck få fisken skickad hela vägen hem till dörren.

Enligt Daniel Fransson, son till grundaren av Lillängshamnens Fiskrökeri så kommer folk långväga för att handla deras fisk, det var så han fick idén att starta en e-handel.

– Responsen vi fått för våra produkter är oerhört inspirerande. Många av våra kunder undrar hur maten klarar sig i posten, men tack vare en modern förpackningsmetod har vi möjliggjort fräsch leverans till hela Europa, säger Daniel Fransson.

Annons
Annons

Delikatesserna packas i speciella kylemballage och tack vare deras fryselement säkerställs en temperatur på +4 grader i upp till 8 dagar, alternativt +8 grader upp till tio dagar för att hålla sin kvalitet hela vägen fram till dörren.

– Nyligen deltog vi i norra Tysklands största konsumentmässa. Det känns jättekul att kunna svara en sådan kund att det nu är möjligt att beställa direkt i vår nätbutik.

Efter succén med hembeställning av den unikt förädlade laxen, har man nu utökat sortimentet till att omfatta även en rad andra delikatesser som kött, älg, ölkorv och skaldjur. Är ni sugna på några delikatesser eller bara att ta en titt på deras butik kan ni göra det här på delikatesserkarlstad.se.

Även om nätbutiken lämnar en del att önska, designmässigt, är det kul att se små nischade butiker poppa upp på nätet, speciellt med färskvaror vilket inte verkar stoppa e-handelns framfart.

 

Källa: press

Relaterade nyheter:
Sveriges första ostbutik på nätet – Ostogram.se

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!