My Perfect Day till Svensk Digital Handels styrelse

Ska representera mindre e-handlare.

Pauline Grindvall, som grundat den snabbväxande e-handeln My Perfect Day, tar nu plats i Svensk Digital Handels styrelse. E-handlaren har idag åtta anställda och omsatte 15,5 miljoner kronor i fjol.

LÄS ÄVEN: Dubblar sin omsättning och flyttar sitt lager - igen

Annons
Annons

- Jag har som många andra e-handlare byggt upp min verksamhet från grunden helt organiskt med hårt jobb och stor passion. Vi är fortfarande storleksmässigt en mindre butik, men det är också i detta spannet de flesta e-handlare finns idag och jag hoppas att jag i mitt styrelseuppdrag kan representera dessa entreprenörer och belysa de utmaningar som vi haft och har på vägen till fortsatt tillväxt, säger Pauline Grindvall i ett pressmeddelande.

"Vi har länge velat bredda oss"

Intresseorganisationen för digital handel valde i förra veckan in Pauline Grindvall till ny ledamot. Föreningens ordförande, Freddy Sobin, är glad att man nu breddar styrelsen.

- Som förening verkar Svensk Digital Handel för att stärka alla svenska e-handlares konkurrenskraft. Vi har länge velat bredda oss och bli mer representativa i styrelsen, i syfte att bli än mer relevanta för alla e-handelsföretag i Sverige oavsett storlek. Därför är det extra roligt att hälsa Pauline Gridvall varmt välkommen till styrelsen, säger Freddy Sobin.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!