Nominera till Årets nätbutik hos Prisjakt

Det är dags att nominera till Prisjakts pris Årets nätbutik. Som vanligt är det fritt fram att nominera för alla medlemmar på prisjämförelsesajten. Förra året tog datorbutiken Inet hem utmärkelsen, för andra året i rad. Vill ni se en annan butik vinna i år är det dags att fatta mentometerknapparna.

Precis som förra året sker tävlingen i två steg. Alla butiker får nomineras fram till den 14 november. Sedan kommer de tio butiker som fått flest röster att plockas ut och mellan den 15 till den 30 november kommer man att få rösta på dessa.

Det finns givetvis en del andra kategorier man kan vinna:

Annons
Annons
  • Årets nykomling på Prisjakt
  • Bästa kundservice (de med bäst omdöme)
  • Årets specialkategori - däck
  • Årets butik - sport och fritid
  • Årets butik - spel, böcker, film

Men det är förstås Årets nätbutik som är den mest prestigefyllda. Även om Bästa kundservice förmodligen kommer på en stark andraplats. Inet må vara en fantastisk datorbutik men visst hade det varit kul om någon annan vann i år. Det är dock fritt fram att rösta på vem man vill.

För att nominera en butik går man helt enkelt till dess profil på Prisjakt och klickar på "Nominera till Årets nätbutik!". Vem som helst borde alltså klara av det. Vinnarna kommer presenteras den 3 december.

 

Källa: Prisjakt

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!