Norge är nästa destination för Indiska Shop Online

Vi meddelade igår, i vårt nyhetsbrev, att Indiska öppnat sin Shop Online. Nu berättar Indiska lite om planerna med butiken och nästa steg ser ut att vara Norge, precis som hos Bygghemma. Norge är uppenbarligen en het destination för svenska webbutiker just nu.

Sofie Gunolf, Indiskas vd, säger följande om den nya e-handeln:

– Nu är det äntligen dags att lansera INDISKA Shop Online. Det känns som ett naturligt och självklart steg för oss, och vi börjar med lansering i Sverige. Därefter är planen att, till hösten, öppna vår e-handel i Norge och EU. Det gör oss naturligtvis väldigt inspirerade att vi nu kommer att nå betydligt fler med vårt varumärke och vår unika stil, Bohemian Modern.

Annons
Annons

Den nya hemsidan har också fått en helt ny look som är mycket färgglad. Företaget meddelar att ungefär 80 procent av deras sortiment skall finnas tillgängligt i nätbutiken. Leveranstiden skall vara 2-5 arbetsdagar och varorna skickas med Posten. Detta kan ses i följande unboxingvideo, där ett paket ifrån Indiska packas upp.

Sidan MKSE har även analyserat sidan och kommit fram till att det är en vackert designad release men som kan må bra av att komma i version 1.1, vilket ser ut att vara planen:

– Vi har märkt av en stor efterfråga hos våra kunder, och vi är därför jätteglada att lanseringen är här. Eftersom vi velat lansera i tid är detta en första version av vår Shop Online, som vi hela tiden kommer att förbättra och utveckla efter våra kunders behov och önskemål, säger Karin Danielsson, E-handels- och webbchef.

Vi kommer alltså att få se mer funktionalitet ifrån Indiskas Online Shop framöver. Vill ni kolla in deras färgglada e-handel klickar ni här.

 

Källa: press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!