Ny frukosttjänst levererar nybakat bröd till dörren

Nu kan du sova lite längre på helgen men ändå få nybakat bröd eller frallor till frukosten. Med den nya tjänsten Hej frukost slipper du ge dig ut och handla på morgonen och får din frukost levererad hela vägen hem till dörren.

Kanske har du någon gång köpt färska helgfrallor av idrottsföreningar och skolklasser som gått runt och knackat dörr i grannskapet. Hej frukost är den moderna varianten och ger sina kunder hemleverans av god frukost. 


– Vi tänkte att om det fungerade då, så borde det fungera ännu bättre idag. Nu slipper du gå ut och handla bröd på morgonen och kan istället sova lite längre och ändå få avnjuta en lyxig frukost med färsk surdegslimpa, färskpressad juice och lyxiga kardemummabullar levererade direkt till dörren, säger Johan Uddenberg som är en av företagets grundare tillsammans med Nadra Mechouk och Christoffer Bocker.

Annons
Annons

Stockholm blir först ut med att ta del av frukosttjänsten i slutet av januari, men man hoppas att snart kunna lansera konceptet även i Malmö och i ytterligare städer i Sverige.

Levereras av tidningsbud

Som abonnent kan man teckna upp sig och få sin frukost levererad varje, eller varannan lördag. Det finns även möjlighet att testa på tjänsten, eller ge bort den som present.

På hemsidan kan man lägga till, eller ta bort produkter och bocka av tjänsten när man är bortrest. Brödet och bullarna bakas precis innan leverans, och före klockan sju på lördagsmorgonen hänger frukostpåsen på dörren.

– Vi är övertygade om att många, liksom vi själva, vill avnjuta långa och goda helgfrukostar med minsta möjliga ansträngning, och utan att det kostar skjortan. Vi gör detta tillsammans med Bageriet Urban Delis fantastiska bagare och Premos grymma tidningsutdelare, säger Johan Uddenberg.

Hej Frukost är enligt egen utsago först ut på marknaden med den här typen av tjänst. Och med tanke på att hemlevererade matkassar blivit allt mer populärt är den här typen av tjänster med färska produkter ett naturligt steg.

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!