Patrik Rees investerar i Grillat.se: ”Ska växa snabbt”

"Detta är bara början".

Johan Uddh, Marcus Oldin och Joacim Stolth startade e-handelsföretaget Grillat.se förra året. Alla tre har sedan tidigare erfaranhet inom inom e-handel och försäljning, och nu var det dags att ta in nya talager i bolaget. 

Grillat.se välkomnar investeraren Patrik Rees och Sveriges Mästerkock Gabriel Jonsson, och uppger att de nu ska "få ytterligare utvecklingskompetens både vad gäller tillväxt och nätverk inom e-handel samt grillning och matlagning".

Annons
Annons

– Grunden till Grillat.se var att vi ville kombinera våra två intressen e-handel och grillning. Nu får vi in proffs inom båda områdena och det känns givetvis fantastiskt, säger Joacim Stolth i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Målet är att göra Grillat.se till en stor grillcommunity. När vi startade upplevde vi att det bara fanns supernördiga forum för de redan insatta, eller så höll man det alldeles för enkelt. Vi vill hamna däremellan. Snart lanserar vi på riktigt, men redan nu smygstartar vi lite, bland annat med en serie filmer som vi spelar in tillsammans med Gabriel - så det är bara att hålla koll på sajten.

Patrik Rees är en aktiv investerare inom e-handelsvärlden. Via sitt investeringsbolag E-Business Partner har han bland annat gått in i Snusbolaget och Proteinbolaget. 

LÄS ÄVEN: E-handeln och Ehandel.se intog Almedalen

– Patrik har varit med och lyft många liknande bolag, så hans kunskaper och hjälp är ovärderliga i att få Grillat.se att växa, säger Johan Uddh.

Och investeraren tillägger: 

– Grillat.se har en otrolig potential. Jag tror att vi kommer att växa snabbt och bli en av de mest framgångsrika bolagen på marknaden. Jag tror på idén och jag tror på människorna bakom. Mycket görs redan väldigt bra i företaget men detta är bara början, säger Patrik Rees.

Gabriel Jonsson vann titeln Sveriges Mästerkock i år och har redan planer på projekt som binder matlagning med Grillat.se:s sajt. 

Annons
Annons

– Självklart är det underbart med grillat kött, men bortom det finns det så otroligt mycket man kan göra och det ska jag visa på sajten framöver. Målet är att vara både inspirerande och informerande, säger Gabriel Jonsson.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!