En zombie, är du helt yr i mössan?

Snart är sommaren över och vintern här. Då kan det vara skönt att krypa in i en varm skön mössa. Varför inte köpa dig en Zaphat, mössan som förvandlar dig till en zombie.

Zaphat är en ny kollektion av mössor från märket Zappar. Med hjälp av logotypen på mössan och en app som finns tillgänglig för både iPhone och Android omvandlas mössans ägare till en avatar som de själva väljer.

Enkelt förklarat: När du har mössan på dig så kan andra titta på dig via appen och se en zombie eller varg istället för ditt vanliga nylle och knäppa en bild.

Annons

Tanken är att när man köper och registrerar sin mössa så ska man själv kunna välja vad som ska visas när någon tittar på dig via appen.

Använder tekniken på fler produkter

Zappar använder även tekniken på t-shirts och andra produkter och är tänkt att ge en lite roligare upplevelse av kläder och reklam.

Det kan bli lite jobbigt att behöva hala fram en iPad eller Samsung Galaxy varje gång man ser någon med en Zaphat. Kanske kan glasögon med inbyggd Augmented Reality-teknik vara nästa steg?

Men är mössan bara snygg, har ett schyst pris och är skön att ha på sig så är det väl bara grädde på moset om den även kan förvandla dig till en zombie, varg eller något annat spännande.

Mössan kommer snart att säljas på Zappar.com och appen finns redan tillgänglig i iTunes och Google Play.

Källa: TechCrunch

Annons

Annons