EVENT: Gmeet Göteborg – 4 mars

Gmeet Göteborg arrangeras av Ehandel

Gmeet - a strong network for the female leaders of future commerce

Tid: 2020-03-04, 08:00
Plats: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, 411 11 Göteborg
Pris: Standardbiljett SEK 595 exkl. moms

Gmeet är till för alla kvinnor inom e-handel och handel. Eventet har kunskapsutbyte i fokus och är en trygg plats där man kan dela med sig av insikter, eventuella misslyckande och framgångar. Eventets syfte är att skapa ett starkt nätverk för kvinnliga ledare inom framtida handel. Eventet erbjuder kunskapsutbyte, workshops, inspiration och en chans att utvecklas tillsammans med sina kvinnliga branschkollegor. 

 

Agenda Gmeet Göteborg 2020

08:00      Registrering och frukost

09:00      Introduktion

09:15       Pingis Hadenius

Om att driva kvinnligt entreprenörskap tillsammans med stora namn så som Isabella Löwengrip, och om att starta e-handelsbolag med andra kvinnor.

09:45       Emma Lythell

Betald marknadsföring på sociala medier och digitala kanaler

10:30        Workshop

Med Emma Lythell - Making a digital marketing plan

Grupperna ges möjlighet att göra ett kort case för en digital marknadsföringsplan som sedan presenteras

11:00         Summering

12:00        Bubbles n Lunch

Vi avnjuter en god lunch och bubbel tillsammans medans det ges ännu en möjlighet att nätverka och mingla med dina branschkollegor

13:00   Workshop av Bring

                 Framtida kunder drivs av hållbarhet

Delta i workshopen och bli inspirerad. Du får insikt och bra tips om hur hållbarhet och miljö kan användas för att öka din konkurrenskraft!

Vi kommer att ge dig en sneak peak på hur Posten och Bring arbetar med miljö och hållbarhet. Vi vill också ge dig insikter från Bring Research; vad är dina konsumenters inställning till miljön?

Sist men inte minst kommer Bring att ge dig några bra exempel på onlinebutiker som kommunicerar detta mycket tydligt på sina webbplatser.

14:00         Uppsummering

14:30         Kaffe & mingel

15:00        Anna Kinberg Batra

Ledarskap när allting förändras

I sin föreläsning "ledarskap när allting förändras" berättar Anna med självdistans, skärpa och koppling till aktuella samhällsförändringar om:

• Ledarskap under oklara förutsättningar
• Att leda i extrema omvärldsförändringar
• Hur organisationer påverkas av det digitala dygnet-runt-samhället
• Att bryta norm och olika måttstockar för män och kvinnor

16:00        Avslutning

16:30        After Work

Alla deltagare på Gmeet är välkomna att avsluta dagen tillsammans med oss på Ehandel med en härlig After Work. Där vi fortsätter att mingla, nätverka och diskutera insikter från dagen

 

Talare - Gmeet Göteborg 2020

 

Pingis Hadenius

Gmeet-ambassadör och superentreprenör.

Entreprenör med lång erfarenhet av ekonomi och medieutveckling. Hon har en bakgrund som chefredaktör vid olika medier och medgrundare av Economista vars uppgift är att utbilda kvinnor inom finans och aktiemarknad.

 

Emma Lythell

Emma har över 10 års erfarenhet av att bygga brands och driva försäljning både inom wholesale och D2C.

2016 klev hon in som delägare och operativ sälj- och marknadschef i sko-startupen Flattered och har sen dess varit med och tagit bolaget från 2 till 20 miljoner kronor i omsättning.

Idag driver Emma förutom Flattered även den digitala mediebyrån Dot Sure som på kort tid vunnit stort förtroende i den svenska fashion- och beautyindustrin. Dot Sure är specialiserade på paid social och converteringsdrivnade marknadsföring i digitala kanaler. Bland deras uppdragsgivare finns bland annat Mathem.se, Indiska, Zlatan Ibrahimovic parfums, Livly Clothing, By Malina, House of Dagmar, L:a Bruket, Hope, med många fler.

 

 

Anna Kinberg Batra

Anna Kinberg Batra är rådgivare och föreläsare. Hon talar bland annat om politik, ledarskap, omvärld och förändring.

Anna Kinberg Batra valdes till Moderaternas första kvinnliga partiledare 2015 och hade kunnat vara Sveriges första kvinnliga statsminister i dag. Men i stället blev hon den första ledaren för sitt parti på över 100 år att tvingas avgå före valet. I dag är hon knuten till Handelshögskolans centrum för ledarskapsforskning, skriver i Dagens Industri, har styrelse- och rådgivningsuppdrag för olika företag och organisationer och föreläser om ledarskap i turbulenta tider.

Partiledarjobbet är speciellt på många sätt, men både erfarenheterna och slutsatserna är användbara för andra både organisationer, ledare och medarbetare. Inte minst när digitaliseringen utmanar de flesta gamla sanningar och strukturer.

Anna Kinberg Batra har en unik erfarenhet av politik, från alla nivåer inklusive den allra högsta, förutom som partiledare även som gruppledare i riksdagen, ordförande för finansutskottet, EU-nämnden, från landsting, kommun, Europaparlamentet och som sakkunnig hos statsminister Bildt. Men till skillnad från många andra politiker har hon även förståelse för och kunskap om näringslivet. Hon har drivit företag själv, arbetat med startups på SSE Business Lab och som PR-konsult på Prime, lett uppstarten av två rekryteringsföretag i Universum-koncernen och varit informationschef på Stockholms Handelskammare. Anna har examen från Handelshögskolan i Stockholm, skrev uppsats 1997 om hur Internet skulle förändra organisationer och en bok 2005 om hur Indiens tillväxt skulle ta fart när mobiltelefoner skulle bli tillgängliga för bredare grupper. 2018 utkom hon med boken "Inifrån" på Albert Bonniers förlag. Hon har bott utomlands som både barn och vuxen, har talat och arbetat i flera andra länder och talar även engelska, franska och nederländska.

Foto: Peter Knutsson 

 

 

Ett stort tack till vår partner som gör Gmeet möjligt!

Gmeets goodiebags är sponsrade av:

 

 

           

 

 

Har du frågor om våra event? Kontakta Sahra Thurdin, Head of Events på Ehandel sahra@ehandel.se +46708140110