Grandpa prisade för sin multikanal vid modegala

Under gårdagskvällen korades 16 vinnare i årets upplaga av Habit Modegalan på Cirkus i Stockholm. Årets e-handel/multikanalbutik gick till Grandpa.se och förra årets vinnare i kategorin, H&M, gick inte lottlösa i år heller.

I går var det åter dags för modebranschtidningen Habit att utse Sveriges främsta modeaktörer och under kvällen delades det ut priser i 15 kategorier, samt ett hederspris. Inga renodlade e-handlare stod som segrare men priset som Årets e-handel/multikanalbutik gick till Grandpa.se med motiveringen:

”På ett kundvänligt sätt förenar denna butik multikanalerna och skapar därmed en fulländad köpupplevelse. Oavsett plattform levereras en integrerad kundupplevelse på ett vinnande sätt.”

Annons

Tre butiker och en E-handel

Grandpa, som förutom en e-handel, även har två butiker i Stockholm och en i Göteborg tog hem priset i kamp med CareOfCarl.com och Emmamalena.com. Förra årets vinnare i kategorin, H&M, gick dock inte lottlösa i år heller och kammade hem utmärkelsen Årets Modekedja med motiveringen:

”Tillväxt, lönsamhet och socialt ansvar kännetecknar denna modekedja som fortsätter att nå framgång på den extremt konkurrensutsatta klädmarknaden.”

Källa: Habit

Annons