Biljettsläppet för Emeet närmar sig med stormsteg

Häromveckan meddelade vi att e-handelskonferensen Emeet är tillbaka. Femte upplagan av Emeet har fått datumet satt till den 7 november och platsen är Postens huvudkontor i Stockholm. Nu kan vi även meddela när biljettsläppet kommer att ske.

Den 27 september kommer biljetterna till årets upplaga av Emeet att släppas. Det kommer att ske på Ehandel.se och ytterligare instruktioner kommer vid ett senare tillfälle.

Redan nu kan vi dock meddela en ändring jämfört med tidigare år. Leverantörer kommer inte kunna köpa enstaka biljetter. De enda leverantörer som kommer att finnas med på Emeet är de som är Partners och stöttar evenemanget på olika sätt.

Annons
Annons

Gratis för E-handlare

Annars kommer det se ut ungefär som tidigare år där biljetterna är gratis för e-handlare. Det kommer finnas dagbiljetter och dag+middagsbiljetter, där middagen också är gratis för e-handlare.

Det är alltså dags att ta fram de virtuella almanackorna och skriva in biljettsäpp under den 27 september, ett datum då man bör besöka Ehandel.se minst en gång i minuten. Trycket på gratisbiljetterna brukar nämligen vara mycket högt, och biljetterna är begränsade. Senast kraschade vår sida och det lär den förmodligen göra igen.

Den 7 november förutsätter vi att ni redan har rensat ifrån diverse andra oviktiga aktiviteter. För med lite tur ses vi kanske på Sveriges coolaste e-handelskonferens, Emeet!

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!