E-handel och fotboll i bagaget – Gina Tricot tar in ny CFO

"En rekrytering som ligger i linje med våra tillväxtambitioner".

Gina Tricot fokuserar allt mer på e-handel genom olika intiativ och samarbeten. Nu rekryterar bolaget en ny CFO, som bland annat har jobbat för Nelly.com.

LÄS ÄVEN: Gina Tricot öppnar e-handel på WeChat i Kina

Annons
Annons

Den som fått rollen som CFO för Gina Tricot är Joachim Modigh. Han ska ha över 15 års erfarenhet av att arbeta som ekonomichef. Utöver att han varit CFO på Nelly.com så har han även haft samma position hos Oscar Jacobson.

- Jag är mycket glad att ha fått det här förtroendet. Med min mångåriga bakgrund inom det finansiella fältet hoppas jag att kunna bidra till Gina Tricots fortsatta utveckling, säger Joachim Modigh.

En fotbollskarriär i allsvenskan

Utöver en gedigen bakgrund inom redovisning ska Joachim Modigh även hunnit med en fotbollskarriär i allsvenskan. Joachim tilträdde sin nya tjänst i februrari och sitter numera i koncernledningen för Gina Tricot.

- Vi är väldigt stolta att ha Joachim ombord. Det här är en rekrytering som ligger i linje med våra tillväxtambitioner. Vi är övertygade om att Joachim kommer att vara ett fantastiskt tillskott för vår organisation och önskar honom varmt välkommen till oss, säger Magnus Månsson, vd på Gina Tricot.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!