HUI utser passande julklapp efter förra årets besvikelse

Årets Julklapp 2014 är nu utsedd och enligt HUI är det aktivitetsarmbandet. Efter förra årets mindre bra val, enligt många, har vi nu fått en julklapp som i alla fall är något många använder.

Analysföretaget HUI Research har återigen utsett Årets Julklapp. Det som skall ta plats under granen 2014 är ett aktivitetsarmband. En produkt som vad vi förstår i alla fall säljer en hel del nuförtiden.

Hur stor marknaden är för förra årets julklapp, råsaftscentrifugen, vet vi ej. De flesta e-handlare var dock besvikna på förra årets val.

Annons
Annons

Hälsotrenden är dock stark och detta tema fortsätter alltså i år men nu har man mixat in lite ny teknik när man alltså väljer de olika armband som skall mäta allt möjligt om bäraren. Allt för att man ska bli en hälsosammare människa, vilket förmodligen kan behövas efter all julmat.

– Hälsotrenden är fortsatt stark och det är trendigt att vara aktiv. Aktivitetsarmbandet uppmuntrar till vardagsmotion och är en livsstilsprodukt för teknikintresserade träningsentusiaster, säger Lena Larsson, VD på HUI Research.

Vi frågade en e-handlare som sitter nära oss vad de tycker om årets val av aktivitetsarmbandet. Rikard Axelsson som är COO på Roliga Prylar hade följande kommentar.

– Årets Julklapp känns mycket bättre än förra årets även om vi förstås sålde en del råsaftscentrifuger. Aktivitetsarmband går defintivt varma nu i julhandeln men vi hade hellre sett att Poo Pooing Reindeer blev Årets Julklapp 2014, den uppfyller alla specifika och hårda krav ifrån HUI och säljer dessutom bättre, säger Rikard Axelsson.

 

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!