MatHem rapporterar om succé för deras båtleveranser

Fullbokade på tre dagar.

Häromdagen kunde vi berätta att Apotea hade börjat med båtleveranser. Nätapoteket är dock långt ifrån först att satsa på Stockholms skärgård, och för nätmathandeln MatHem är det fjärde året man kör ut sina leveranser med båt i Stockholm.

LÄS ÄVEN: Apotea börjar med båtleveranser

Annons
Annons

Nu rapporterat MatHem att det är fortsatt succé för konceptet med matleverans till bryggan. På tre dagar ska hela midsommarveckans leveranser ha blivit fullbokade. Leveranserna pågår dock hela sommaren, mellan den 15 juni och 15 augusti.

- Vår vision är att förenkla kundernas vardag och att erbjuda skärgårdsleveranser är en del av det. Genom att erbjuda mat direkt till bryggan hjälper vi våra kunder att få en stressfri sommar, berättar Karolin Kull, grundare och marknadschef på MatHem.se.

Även båt till båt

Utöver bryggor så sker båtleveranserna med mat även till andra båtar i skärgården. MatHem meddelar också att de numera levererar till över 50 procent av Sveriges hushåll, även om skärgårdsleveranserna förmodligen inte bidrar speciellt mycket till denna siffra. Det ska dock gå att få sin matleverans till ett sommarboende, som inte ligger i skärgården, meddelar företaget.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!