Svenskarnas favoritbutik utsedd – här är årets vinnare

Prisutdelning på E-handelsforum i Borås.

Varje månad ställer PostNord frågan "vilken är din favoritbutik på nätet?" till tusen e-handelskonsumenter. När sommaren är över räknas svaren från de gångna året ihop, och när det väl är gjort är det dags för en sedvanlig prisutdelning i samband med konferensen E-handelsforum i Borås.

Vann för andra året i rad

I går var det dags att tillkännage årets vinnare, och för andra året i rad var det nätapoteket Apotea som tog hem flest kundröster. Priset mottogs på PostNords scen av Julia Larsson, som är kundservicechef hos Apotea.

Annons
Annons

LÄS ÄVEN: Tusentals röster: Svenskarnas favoritbutik på nätet är utsedd

- Att vinna det här prestigefyllda priset två år i rad känns fantastiskt roligt. Vi arbetar varje dag på att våra kunder ska få den bästa e-handelsupplevelsen när de handlar hos oss och utmaningen är att göra det bättre hela tiden. Det här priset visar att kunderna verkligen uppskattar vad vi gör för dem, säger Pär Svärdson, vd och grundare av Apotea, i ett pressmeddelande.

På andra och tredje plats till "Svenska folkets e-handelsfavoriter", som priset egentligen heter, kom CDON respektive Zalando. PostNords undersökning genomförs med hjälp av TNS SIFO.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!