Brandos blir en av Nordens största jeansbutiker

Brandos, en av Nordens ledande butiker på nätet för skor, jeans och väskor, utökar nu sitt jeansutbud. Under våren utökar man sortimentet med över 600 modeller från ett 60-tal varumärken. Något som ska göra Brandos till en av Nordens största jeansbutiker på nätet.

I november 2012 lanserade Brandos sin jeansavdelning på sajten. Till en början hade man ett tiotal varumärken och omkring 60 jeansmodeller men nu är det dags att utöka sortimentet. Under våren kommer det att finnas 600 modeller från ett 60-tal varumärken, något som gör den tidigare renodlade skobutiken till en av Nordens största jeansbutiker på nätet.

– Det växande utbudet på Brandos gör det möjligt för alla kunder att hitta produkter som passar just deras stil. Lanseringen av superutbudet med jeans är ett sätt att visa Brandos bredd. Det finns helt enkelt något för alla, säger Katarina Selley, PR-ansvarig på Brandos.

Annons

Vill bredda sin målgrupp

Förutom att man i höstas lanserade en jeansavdelning, så utökade Brandos även sin produktportfölj med väskor. Med breddningen av sortimentet hoppas man också bredda sin målgrupp, något som Tomas Björkén, projektledare för väskor på Brandos kommenterade så här när det begav sig.

– Det som är unikt för oss är att vi, genom vårt breda sortiment, har möjlighet att erbjuda många unika varumärken som är svåra att hitta någon annanstans. Det är det som är så fint med butiker online, vi får plats med så mycket mer produkter ”på hyllorna” och kan direkt erbjuda kunden det den vill ha.

Källa: Press

Annons