Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Vi söker en medarbetare till vårt lager och kundtjänst!

Om Opella AB

Sedan vi startade Opella för 6 år sedan har vi försett närmare 30 000 kunder med naturliga och ekologiska produkter för DIY hudvård.

Om tjänsten

Vi behöver bli en till i gänget. Sedan vi startade Opella för 6 år sedan har vi försett närmare 30 000 kunder med naturliga och ekologiska produkter för DIY hudvård. Till vårt lager och kontor i Västberga söker vi dig som vill hjälpa oss att packa ordrar och ta hand om våra trevliga kunder. Du älskar att ge bra service och tycker det är kul med sociala medier. Om du inte redan är insatt i naturlig hudvård utbildar vi dig inom det.

Vi har kul tillsammans och jobbar i ett högt tempo. Du får en viktig roll i vårt snabbväxande företag och i vår strävan att ge fler människor tillgång till naturlig hudvård.

 


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-07-05
Tjänsten behöver tillsättas så snart som möjligt. Är du intresserad, hör av dig via mail (info@opella.se) eller sociala medier. Har du frågor nås vi även via 08 -1215 1215. Hoppas vi hörs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

Cowab AB söker:

E-commerce Manager

BRL Electronics söker:

Content Coordinator - Norge

Man of a Kind söker:

Digital Marketer (Social Commerce)

Jollyroom AB söker:

Inköpare Leksaker

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem