Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Product Manager

Om Wexthuset

Wexthuset är Sveriges snabbast växande e-handel med specialisering på odling och trädgårdsskötsel. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter, många från egna agenturer, som tilltalar såväl nybörjare som erfarna trädgårdsentusiaster. Vi jobbar i en egenutvecklad plattform som hanterar allt från inköp till försäljning och logistik. En viktig förutsättning i vår vidare satsning på en extremt lättanvänd och innehållsrik webbutik.

Om tjänsten

Vi fortsätter vår satsning och söker nu en nyckelperson med ansvar för vårt produktsortiment.

Som Product Manager hos oss får du en central roll med ansvar för våra produkters hela livscykel från sourcing till utfasning.

Du blir en viktig länk mellan de olika operativa delarna i företaget som försäljning, kundtjänst, marknad, logistik och ledning.

En viktig del i arbetet består av att ansvara för att lägga upp, uppdatera och underhålla all produktinformationen på vår hemsida. För detta krävs god förmåga att formulera sig väl och informativt i tal och skrift både på svenska och engelska. Goda kunskaper i Excel och väldigt god datorvana är ett krav. Goda kunskaper i SEO är meriterande. Noggrannhet och känsla för planering och struktur är också viktigt.

Vi jobbar i en miljö med högt tempo och högt i tak. Viss stresstålighet är därför nödvändig. Viktiga personliga egenskaper vi eftersöker är kreativitet, prestigelöshet och flexibilitet. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Kunskaper inom trädgård är inte nödvändigt men en fördel.

För rätt person innebär tjänsten sannolikt stora möjligheter till både utmaningar och personlig utveckling med stora möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av bolaget.

Känner du att detta är något som skulle passa dig välkomnar vi dig till ett gäng väldigt positiva och trevliga människor som jobbar tillsammans i en fantastisk miljö i Enhörna, ca 20 minuter från avfart Södertälje västerut från E4.

Tjänsten är heltid med placering i vårt kontor i Jursta, Enhörna. Tillträde snarast.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-12-26
Ansökan, tillsammans med löneanspråk skickar du till lena@wexthuset.com. Frågor kan sändas via epost eller ring 070-269 35 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

House of Dagmar AB söker:

E-commerce manager

ARKET söker:

E-commerce Merchandiser

Jollyroom AB söker:

Teamledare/arbetsledare Jollyrooms lager - omgående

IDUN Minerals AB söker:

E-commerce Manager


Annons:

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan.