Tonerlagrets nya president ska sätta färg på tillvaron

Carl Skantz, med bakgrund inom grossistledet av skrivarmaterial, tar över VD-rollen från Anders Karlsson.

Att Donald Trump blivit vald till ny president i USA har nog inte undgått någon. Ett val som även kan komma att påverka e-handeln och i Sverige har både Webhallen och Pen Store passat på att kampanja och säga vad de tycker om det amerikanska presidentvalet.

Men det är inte bara ett av världens mäktigaste länder som fått en ny ledare. Tonerlagret presenterar idag sin nye VD Carl Skantz. Och han ser en hel del likheter mellan president Trumps och Tonerlagrets visioner.

Annons

– Precis som Trump vill ge makten tillbaka till den enskilde amerikanen så vill vi att alla, oavsett ekonomisk situation, ska kunna hitta vad de söker hos oss. Och det är "great" om något, säger Carl Skantz.

Kan sitta mer än en mandatperiod

Carl Skantz, som har en bakgrund inom grossistledet av skrivarmaterial, tar över VD-rollen från Anders Karlsson som nyligen meddelade att han ska satsa fullt ut på att hjälpa e-handlare med att optimera och konvertera med nystartade Oxit.

Tonerlagrets delägare och marknadschef Rikard Westberg konstaterar att deras nyvalde ledare, till skillnad från USA:s nyligen korade statsöverhuvud, har ett hundraprocentigt stöd från sitt parti av medarbetare. Han har dessutom goda förutsättningar att sitta mer än en mandatperiod.

– Calle är extremt kompetent på många sätt och vis, han har allt som krävs för att leda det här företaget. Han har tydliga visioner samtidigt som han är en grym ledare och en härlig och färgstark person. Inte minst har han humor och ser saker från den ljusa sidan, säger Rikard Westberg.

Annons