Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Sales manager till snabbväxande tech-bolag

Om Returnado

Vår ambition är att göra det som alla hatar med e-handel till något positivt, returer. Vi är ett litet team som förändrar något som inget bolag tidigare lyckats med. Varje dag lär vi oss något nytt, varje dag misslyckas vi med något, varje dag blir vi bättre än vi tidigare varit.

Vi söker nu någon som vill vara en del av vår kreativa och något galna värld, som kan berätta för världen att returer inte behöver vara deras akilleshäl.

Om tjänsten

Tjänsten vi levererar är hett eftertraktad på marknaden och löser ett av e-handlarnas största problem. Vi gör e-handlare lönsamma genom att göra processen för returer, något som alla hatar, kundvänlig, supersmidig och effektiv.

Vi har i dagsläget begränsad konkurrens, och i vår pipe finns några av Nordens största e-handlare, med förfrågningar från hela Europa. Vi får löpande uppmärksamhet av media och har blivit nominerade för priser i både Norge och Sverige, från bland annat Carnegie och SVD Näringsliv.

Fram till idag har vi inte haft något dedikerat sälj och alla våra leads och kunder har själva sökt sig till oss. Det är nu dags för oss att skala upp vår säljkapacitet, stänga fler leads och utöka vår Pipe. Vi har ambitiösa planer för 2018, där vi bland annat kommer börja bearbeta den franska marknaden.

I din roll ingår:

  • Prospektering av nya leads
  • Bygg en egen pipeline
  • Förvalta befintlig pipeline och stäng öppna affärer.
  • Vi har starka finansiärer och partners i ryggen och backas av bland annat av Wellstreet Partners en av de mest framstående tech-investerarna i Sverige, Vinnova och Stockholms Universitet.

Är du en hungrig säljare som älskar att öppna nya leads och stänga affärer, vill du arbeta med allt från små e-handlare som omsätter ett par miljoner till jättar som omsätter multi-miljardbelopp? Plus i kanten om du kan franska och gillar att resa.

Hör av dig till oss.

Vi kan erbjuda en fast lön, en attraktiv provision samt stora möjligheter att avancera i organisationen.

Plats: Stockholm/Paris


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-05-02
Ansök genom att skicka oss ditt linkedin-cv via denna länk: https://thehub.se/jobs/sales-manager-13 Kontaktperson: Haider Abdo VD

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Elekcig AB söker:

Marknadskoordinator/Kommunikatör

Gents söker:

Marketing Team Leader

Dr Denim Web AB söker:

E-Commerce Administrator

Proteinbolaget.se söker:

Content Coordinator


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta