Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Webbutvecklare - Frontend

Om Viron Media AB

Viron Media-gruppen är en större svensk e-handelskoncern med flera välkända och rikstäckande varumärken inom framförallt media och skolområdet. Bland våra varumärken finns Photomic, Kungsfoto och Galio of Sweden. Vi arbetar med flera mycket intressanta och aktiva målgrupper i olika faser, från ungdomar i åldern 18-25 till Sveriges skolungdomsfamiljer. Tillsammans har våra butiker över en halv miljon aktiva kunder årligen, en omsättning på 120 mkr och vår verksamhet sysselsätter över 300 personer under högsäsong.

Om tjänsten

Din utmaning hos oss

Viron Media-gruppen är en större svensk e-handelskoncern med flera välkända och rikstäckande varumärken inom framförallt media och skolområdet. Vi är just nu inne i en mycket expansiv och rolig tillväxtfas med flera nya produktområden och tjänster på väg ut på marknaden. Vi söker dig som tillsammans med vårt utvecklings- och e-handelsteam vill ta våra digitala försäljningskanaler till nästa nivå genom att förbättra nuvarande funktioner och vara med i utvecklingen av nya tjänster på både existerande och nya försäljningsplattformar.


Våra webbplatserna används av 100 000-tals besökare årligen och i din roll som utvecklare hos oss kommer du bland annat arbeta med löpande vidareutveckling och nyutveckling av webbplatser för foto- och mediaprodukter. Du kommer även att arbeta med nyutveckling och löpande förbättringar i E-handelsplattformen. Tillsammans med de andra i utvecklingsteamet får du ta en aktiv roll att påverka och utforma vilka nya funktioner och lösningar som skall utvecklas framåt.

 

Din erfarenhet

Vi ser att du har ett starkt intresse för webbutveckling och är intresserad av att vara delaktig i alla delar i utvecklingsprocessen. Du tycker om att ta ansvar för dina uppgifter, är initiativtagande och driver utvecklingsarbetet framåt. Du är van att arbeta både i team och självständigt.

 

Vi tror att du har erfarenhet av och går igång på ett eller flera av följande språk:

  • HTML5
  • CSS / Reponsivitet
  • JavaScript
  • C#
  • PHP

 

Vi tror även att du har erfarenhet av JQuery, ASP.NET, MVC, Razor. Erfarenhet från Orchard och Prestashop är meriterande.

 

Placering

Vi ser gärna att du har en placeringsort på vårt kontor i Karlshamn/Svängsta eller Stockholm.

 

Urval och intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag!


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-08-07
Ansökan skickas till hakan.johansson@viron.se

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Sportamore söker:

Purchaser (Sportswear)

Tenson söker:

E-commerce Manager

Viron Media AB söker:

Webmaster

Lagerhaus AB söker:

Community Manager


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta