Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

E-Commerce manager

Om Panos Emporio

Panos Emporio är ett väletablerat, stabilt och högt renommerat företag verksamt i modebranschen och med ett starkt skandinaviskt varumärke. Verksamheten har sin bas i Göteborg och befinner sig i en starkt offensiv satsning för vidare utveckling och expansion. Läs gärna mer om oss på www.panos.se

Om tjänsten

Din huvudsakliga utmaning blir att med fullt resultatansvar driva och utveckla företagets egna såväl som partners e-handel, framför allt på den svenska marknaden. I tätt samarbete med centrala funktioner inom försäljning, marknad och inköp driver du på och agerar projektledare för att skapa maximal försäljning. Du upphandlar tjänster, analyserar statistik samt arbetar med sökmotoroptimering, kampanjer och kvalitetssäkring. Företaget planerar expansion genom nya varugrupper och därför behöver du kunna ta fullt ansvar för att lansera dessa och få ut dem i de rätta kanalerna. Utvecklingen går snabbt och det gäller för dig att arbeta proaktivt, finna nya vägar och hela tiden ligga i framkant.

Vi söker dig som har ett utpräglat sinne för affärer, en stark passion för e-handel och goda erfarenheter från modebranschen. Du har ett antal framgångsrika år på nacken från ett eller flera liknande arbeten och kan lätt påvisa lyckade resultat. Din kreativitet kommer att sättas på prov då det gäller förmågan att se hur företagets olika produktområden kan kombineras och exponeras för att gynna varandra och skapa maximal merförsäljning. Förmodligen är du lite av en statistiknörd som triggas av att arbeta mot konkreta mätbara mål. Vi utgår i från att du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

 

Din framtid hos oss blir en strategisk och klart ansvarsfull roll i en bransch du brinner för och en ypperlig möjlighet att visa vad du går för. En del av din lön kommer att vara resultatbaserad och förhoppningsvis en morot som stimulerar dig, men kanske är det mest intressanta med denna tjänst ändå de fantastiska utvecklingsmöjligheterna. Ett generationsskifte närmar sig och det kan mycket väl bli du som axlar en av de mest intressanta och inspirerande nyckelrollerna i framtiden.

 

INTRESSERAD? Du är varmt välkommen med din ansökan till panos@panos.se, gärna så fort som möjligt då vi arbetar löpande med inkomna ansökningar.

 

 


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-11-25
Maila din ansökan till panos@panos.se och berätta gärna om vilka konkreta resultat du uppnått från dina tidigare arbeten.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 8 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Sportlala.se söker:

Digital Growth Specialist

JFR.SE söker:

Customer Service Manager

Länna Möbler AB söker:

Content Manager

Vi söker en Inköps- och Marknadsassistent söker:

Inköps- och Marknadsassistent


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta