Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Site Coordinator

Om LINUM

LINUM grundades 1966 och har sedan dess etablerats och vuxit till ett omtyckt inredningsvarumärke inom premiumsegmentet. Med högkvalitativa hemtextiler och unika mönsterbilder, har LINUM skapat sig en position i europeisk framkant. Under 2018 inleddes en tillväxtresa och med kunderbjudandet i fokus har LINUM för ambition att utveckla sin digitala affär. Som ett led i satsningen önskar nu LINUM rekrytera en webshop administrator som kan bidra till vår webshops fortsatta utveckling.

Om tjänsten

Vi söker dig som har följande meriter;

  • Genomgått en utbildning kopplad till e-handel, exempelvis IHM, Medieinstitutet eller snarlikt.
  • Har konkreta erfarenheter från e-handelsbranschen, genom exempelvis praktik eller ett första arbetsår.
  • Har arbetat i e-handelsplattformar (med fördel Centra) och gärna affärssystem (med fördel VISMA) och förstår hur den digitala arbetsmiljön fungerar.
  • Behärskar svenska och engelska på en mycket god nivå i tal och skrift.

Vänligen observera att inget av ovanstående är ett krav, utan snarare önskvärda erfarenheter från vår sida.

Vi tror att du är junior och ny i branschen, men hungrig på att utvecklas och ta dig an en bred roll med flera olika arbetsområden. De kommer främst att cirkulera kring;

  • Kundservicerelaterade uppgifter kopplat till vår webshop, exempelvis besvara kundmail och bemöta förfrågningar och hantera returer och reklamationer. Ibland förekommer också kontakt över telefon och då inte sällan på engelska.
  • Utveckling av innehåll på site, exempelvis produkttexter och bilder samt enklare SEO- arbete. Sammanställande av produkter till start- och landningssidor samt merchandising och kampanjstyrning.
  • Sammanställande av material kopplat till webshopen ihop med grafiker, exempelvis nyhetsbrev, sociala medier och digital annonsering.
  • Varuförflyttning och uppladdning av varor, så att webshopen ständigt är uppdaterad.
  • Delta i försäljningsmöten rörande webshopen och se till att utföra, optimera och följa upp försäljningsplanen.
  • Driftrelaterade frågor.

För att trivas i rollen måste du vara en sann administratör. Du är noggrann, men inte långsam. Du finner en tillfredsställelse i att utföra en uppgift från start till mål och ser förbättringspotential längs vägen. Du är en handlingskraftig och lösningsorienterad doer som gillar att verka operativt och se direkt resultat av ditt arbete. Som person har du precis inlett din karriär inom e-handel och tänker att detta är din framtidsbransch. Du förstår att det är first thing first som gäller och att det är viktigt att kunna förstå och driva en webshop från grunden innan det är dags för nästa kliv i arbetslivet. I detta är du prestigelös. Du är positiv, lättlärd och har en känsla för god service. Dessutom gillar du digitala, kommersiella miljöer och längtar efter att ha en vardag som cirkulerar kring dem. Du måste vara mycket duktig på svenska och kunna skriva och tala god engelska.  

 


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2018-12-23
Du skickar ditt CV till CCO Charlotta Dahlqvist charlotta.dahlqvist@linumdesign.com och bifogar en kortare motivering kring varför du tror att du kan vara rätt person för rollen.

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla små och medelstora e-handlare (upp till 50 anställda).

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 2000kr exkl.moms/annons. Lägg in er annons så kontaktar vi er angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs er annons upp.

Kontakt

För frågor om annonser kontakta Beyond Retail på e-post jobb@beyondretail.se eller telefon +46 8 121 444 33

Jobb på Ehandel.se

Tradedoubler söker:

Client Development Manager

Sabis AB söker:

Digital Affärsutvecklingschef

BSA KÖK & BAD AB söker:

E - Commerce Manager

Gents AB söker:

Social Media Manager/Digital Journalist


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Facebook Följ oss på Facebook Twitter Följ oss på twitter
Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta