Annons

Se lediga jobb | Lägg till eget

Orderadministratör

Om Olsson & Gerthel

Olsson & Gerthel är Malmös ledande företag för möbler, belysning, inrednings- och designartiklar inom premium-segmentet. Företaget står för hög kvalitet och starka varumärken, utmärkt kundservice och kompetens, känsla för både tidlös form och dagens tendenser. I en bransch som har vuxit kraftigt under de senaste 15 åren, speciellt omsättningen för e-handel, har O&G har visat stadig tillväxt på omkring 10%. Våra kunder finns idag inte bara i Malmö, utan i hela landet, med ungefär en fjärdedel i Stockholm. Omsorg om form och kvalitet genomsyrar hela företaget, från vår 600 m2 stora butik i centrala Malmö till vår prisade hemsida och webbshop som har samma breda utbud av produkter och kompetens. I framtiden planerar Olsson & Gerthel att fortsätta sprida sin unika idé och samspel mellan form, funktion och känsla till andra platser.

Om tjänsten

Vi söker nu en orderadministratör till vårt kontor på Engelbrektsgatan 15 i centrala Malmö. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att hantera kundorder från webbutiken, kundtjänst, manualer och inköp av förbrukningsvaror (emballage, tejp, lådor etc.). Du kommer även att plocka och packa varor dagligen på vårt mindre lager för inredningsdetaljer. Både lagret och produkterna är små och ett truckkort är därför inte av relevans.

Eftersom vi är ett mindre företag krävs det att vi alla hjälps åt. Vid behov kan du därför bli tilldelad arbetsuppgifter utanför dina egna ansvarsområden, exempelvis under högsäsong eller i mån av tid. Därför söker vi dig som gärna ser lösningar istället för problem, med en organiserad och noggrann personlighet. En god känsla för service är också ett krav, då du till stor del kommer att hantera kundärenden över både telefon och e-post.

För att du på ett smidigt och effektivt sätt ska kunna genomföra dina arbetsuppgifter krävs det att du har god datorvana och kunskaper i program som exempelvis Microsoft Excel och Microsoft Word. Det är också ett stort plus om du tidigare arbetat i någon form av affärssystem eller e-handelsplattform.

Arbetsuppgifter

 • Orderhantering
 • Kundtjänst
 • Boka frakter
 • Returer & reklamationer
 • Sköta kommunikationen med vårt externa lager
 • Upprättning och uppdatering av manualer
 • Inköp av förbrukningsvaror
 • Plocka och packa mindre varor

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av detalj- och/eller e-handel
 • Noggrann
 • Serviceinriktad
 • God datorvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande

 • Tidigare erfarenheter av kundtjänst
 • Tidigare erfarenheter av affärssystem/e-handelsplattform
 • Tidigare erfarenheter av Unifaun

För oss är personkemi och ambition viktigare än att du matchar alla våra på förhand utsatta tankar och ramar för rollen som orderadministratör.


Sök tjänsten

Sista ansökningsdatum är 2017-07-01
Ansökningar sker endast vid e-post. Skicka din ansökan till jobb@olssongerthel.se med ämnesraden "Ansökan: Orderadministratör". Berätta om dig själv och bifoga ditt CV. Skriv även när du som tidigast kan påbörja anställningen, samt om du redan har en inbokad semester. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Det finns ingen särskild sluttid på ansökan utan positionen är öppen tills vi hittar rätt kandidat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du personal?

Söker du personal till din e-handelsrelaterade verksamhet? Lägg in ditt jobb nu och nå Sveriges största läsarkrets inom e-handel.

Det är dessutom gratis för alla e-handlare.

Lägg in ett ledigt jobb nu

För övriga kostar det 1000kr exkl.moms/annons. Lägg in din annons och så kontaktar vi dig angående faktureringsuppgifter. När det är klart så läggs din annons upp.

Jobb på Ehandel.se

Cowab AB söker:

E-commerce Manager

BRL Electronics söker:

Content Coordinator - Norge

Man of a Kind söker:

Digital Marketer (Social Commerce)

Jollyroom AB söker:

Inköpare Leksaker

Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se
Tel: 042-21 71 71

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Telefon: 042-21 71 71
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem